BIO Melasa z cukrovej trstiny 5 l
Kód: 9854530921Podrobný popis
ProBiotics Polska
Melasa z cukrovej trstiny
prírodný ekologický
5 litrov - vedro
Melasa z cukrovej trstiny z ekologického poľnohospodárstva kontrolovaná v súlade s ekologickými predpismi EÚ. Hnedá až čierna hmota podobná sirupu s čiastočne vykryštalizovanými zvyškami cukru.
APLIKÁCIA:
Médium na aktiváciu mikroorganizmov SCD ProBio Original® a ďalších fermentačných procesov.
KRAJINA PÔVODU:
Paraguaj.
INDIKÁCIE:
Skladujte na čo najchladnejšom mieste pri teplote 10-18 stupňov C. Ak sa melasa ťažko vylieva z nádoby, zohrejte ju vložením do nádoby s teplou vodou.
Sila kvetov
Fit Cukor
100 g FitCukru = 1 kg bieleho cukru!
_________________________
Jedinečná zmes kvetov a bylín, ktorá dodáva nápojom a pokrmom blaženú sladkosť
na sladenie všetkého teplého i studeného
___________________________
- 100% prírodná sladkosť
- kvetinovo-nektárová vôňa a chuť
- obsahuje prírodné lupienky kvetov
- neobsahuje včelie produkty
- nízky glykemický index
LG (glykemická nálož) 1 porcie = 0,005
100-krát nižšia ako lyžička cukru
Ingrediencie:
Koncentrát z kvetov Arenga, extrakt z citrónu, okvetné lístky nevädze, okvetné lístky lotosu, okvetné lístky fialky, okvetné lístky ruže, sladké čili, okvetné lístky svetlice, okvetné lístky ibišteka, prírodná vanilková aróma (obsahuje vanilku), koreň červenej repy, semienka kardamónu, pomarančová kôra, okvetné lístky slnečnice.
FitClean a bylinkový cukor obsahuje iba prírodné sladidlá!
Je to nízkokalorická sladkosť, ktorá obsahuje kvety a bylinky!
Nízky glykemický index!
Nutričné hodnoty v 100 g / v 0,5 g porcii:
energetická hodnota 93,8 kJ / 0,5 kJ (22,4 kcal / 0,1 kcal)
- Tuky 0 g/0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g/0 g
- Sacharidy 5,6 g / 0,03 g z toho cukry 5,60 g / 0,03 g
- Vláknina 5 g / 0,03 g
- Bielkoviny 0,0 g / 0 g
- Soľ 0 g / 0 g
Vysoko koncentrovaná sladkosť – Nadmerná konzumácia môže mať laxatívny účinok.
Skladovanie: Skladujte na suchom a neslnečnom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.