Bazén - Ohrievač vody Pool Solárny panel Bestway 58423

Kód: 13776648242
€75 €62,50 bez DPH
3-7 dní (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024

OHRIEVAČ VODY BAZÉN SOLÁRNY

Detailné informácie

Pohodlná výmena tovaru
Pohodlná výmena tovaru
Pohodlné vrátenie tovaru
Rýchle odoslanie
Rýchle odoslanie
Rýchle odoslanie tovaru
Zabezpečený web
Zabezpečený web
Používame HTTPS certifikát
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
Rýchla zákaznícka podpora

Podrobný popis

Zapustené bazény. Vonkajšie bazény. Nadzemné bazény. Zahradné bazény. Prémiové fóliové bazény. Lacne bazeny. Kopané bazény. Nafukovacie bazény akcia. Zapustene bazény.Nadzemne plastove bazeny. Merkury market bazeny. Čiastočne zapustené bazény. Široký výber bazénov.
 
 
Bazén - Ohrievač vody Pool Solárny panel Bestway 58423
 
Bezpečnosť a záruka sú najdôležitejšie vlastnosti produktov americkej spoločnosti BESTWAY. Táto značka je jednou z najpopulárnejších svojho druhu na svetovom trhu. Bazény a matrace BESTWAY spĺňajú všetky požiadavky na bezpečné používanie. Výrobný proces je veľmi prísne kontrolovaný a každý rok sa zavádzajú inovácie. Spoločnosť má autorizované servisné stredisko v Poľsku, vďaka ktorému sú všetky škody spôsobené výrobnými chybami bez zavinenia zákazníka efektívne a rýchlo nahradené. Matrace BESTWAY patria medzi najpohodlnejšie produkty tohto typu na svete. Bazény sa vyznačujú vysokou odolnosťou a funkčnosťou, s prístupom ku všetkému možnému príslušenstvu.
 

Prezentovaný OHRIEVAČ VODY BESTWAY je rýchly spôsob, ako zvýšiť teplotu vody v bazéne (3-5 stupňov). Rýchlosť ohrevu vody závisí od teploty ohrievanej vody a teploty okolia. Ohrievač je ekologický, ekonomický, ľahko sa používa a ľahko sa inštaluje. Jednoduché pripojenie k filtračnému čerpadlu, vrátane adaptérov 3,2 cm a 3,8 cm.

K ohrievaču pripojíme filtračné čerpadlo s prietokom 9 462 l/h (2 500 gal) a menej alebo pieskové čerpadlo s prietokom 7 570 l/h (2 000 gal) a menej. Priemer otvoru 32 mm.

SET OBSAHUJE

  • ohrievač
  • balenie

Rohože môžu prevádzkovať multiplex, možno ich vzájomne kombinovať pre zvýšenie ich účinnosti.

TECHNICKÉ DÁTA:

  • dĺžka cca 171 cm
  • šírka cca 110 cm
  • vykurovacia plocha 1,46m2
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz